Referenties

“Eva weet iedereen te enthousiasmeren en aan de gang te krijgen op een manier dat de cashflow ook daadwerkelijk door het bedrijf wordt opgeleverd”

— Ad Scheepbouwer (Investeerder, voormalig CEO KPN NV)


“Eva has conducted a working capital program for our business. She did a great job and realized the goals and objectives of the program.

She has a very pleasant leadership style. Eva is result-driven, very accessible and achieves her goals with a lot of energy and dedication.

I think she is a great value to get things done in a very enjoyable way.

People really like to work with her because she understands what drives people and what their concerns are.”

— William Bontes (CFO Louwman Group, voormalig CFO of Volker Wessels/Infra)


“Eva is een expert in alles wat met cash, liquiditeit en kostenbesparing programma’s te maken heeft”

— Gerrit Zalm (Raad van Bestuur Moody's, voormalig CEO ABN AMRO en Minister van Financien)


“In 2018 heeft Eva Borstlap voor de divisie Infra NL van Koninklijke VolkerWessels (KVW) het programma “Verbeteren werkkapitaal” als programmamanager geleid.

Haar kracht ligt in het vertalen van de organisatiedoestellingen naar operationele aandacht- en verbeterpunten voor de business waardoor resultaten op projectniveau zijn gerealiseerd.

Eva realiseert dit niet door op afstand te acteren maar juist de business op te zoeken, met hun in gesprek te gaan, gericht met adviezen te komen en ook zeker klaar te staan om zelf ‘de handen uit de mouwen te steken’ om de business daar waar mogelijk operationeel te ondersteunen.

Gelijktijdig borgt Eva de voortgang in de diverse projectgroepen, coördineert ze stuurgroepen en bereidt ze de voortgangsrapportages voor ten behoeve van de overleggen met de RvB van Infra NL.

Met veel plezier heb ik gedurende één jaar met Eva gewerkt aan het programma “Verbeteren werkkapitaal” en ben ik zeer tevreden over de behaalde resultaten in het eerste jaar van dit traject.

Doordat Eva het ‘ownership ook overdraagt naar de business’ gaat Infra NL van KVW nu zelfstandig verder in het behalen haar doelstellingen binnen het verbeteren van haar werkkapitaal.

Ik bedank Eva voor haar uitstekende bijdrage en wijze waarop ze haar rol bij ons heeft ingevuld.”

— Pascal van Gool (Financieel Directeur VolkerRail; onderdeel van VolkerWessels)


“In alle projecten waarin Eva en ik hebben samengewerkt was er altijd meer tractie en progressie in vergelijking tot elk andere project.”

— Pieter Swarts (CPO Rabobank a.i. , voormalig CPO KPN)


“Eva gaat voor resultaat, ze weet precies wat ze wilt en doet dat op een hele sympathieke manier door mensen te verbinden.”

— Nienke Bloem (Customer Experience Expert)


“Eva en Frans zijn pragmatische experts op het snijvlak Finance en IT en komen met slimme en verrassende ideeën die ook nog eens gemakkelijk en snel extra cash opleveren”

— Laurens Potter (Controller VDR Bouwgroep)